Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Daarmee heb je alle stappen doorlopen die nodig zijn voor het opschonen van je laptop.

  • Wanneer u dit doet, worden alle herstelpunten verwijderd.
  • Klik op de knop Start in de taakbalk om menu Start te openen en klik op Instellingen, of druk de toetscombinatie Windows-toets + I.
  • Voer de punten uit waar je je al een tijdje aan ergert.
  • Voor het herstellen van de computerproblemen is er binnen Windows een veilige omgeving.
  • Beweeg met je muis over de knop ‘Venster maximaliseren’ in de bovenhoek van het venster en een lay-outweergave zal geopend worden.
  • Dit kan vooral vervelend zijn bij fotobestanden.

Een andere reden om nog niet te upgraden kan zijn; driver support. Bijvoorbeeld niet alle printers en andere toebehoren werken nu al op Windows 11. Een nieuwe installatie van Windows 10 voorzien van updates is vaak een tijdrovende klus. Vooral als u geen supersnelle internetverbinding hebt kan dit behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Om Windows snel van alle beschikbare feature-upgrades en beveiligingsupdates te voorzien is WSUS Offline Update een super handig programma.

Hoe je gratis Windows 10 kunt downloaden

Je raakt geen bestanden, bureaubladtoepassingen, gebruikersaccounts of instellingen kwijt. Wellicht worden bestaande standaard-apps bijgewerkt of vervangen. Bestaande apps uit de Windows Store kunnen na de update opnieuw worden geïnstalleerd. Je kunt je eigen apps terugvinden onder ‘Jouw apps’ in de Windows Store. Er is een grote kans dat er meerdere bugs verschijnen tijdens de lancering van Windows 11 in 2021. Hetzelfde was gebeurd tijdens een update in 2018, waar deze update vertraagd werd met een maand nadat gebruikers bestanden waren kwijtgeraakt na het installeren van deze nieuwe update.

Blog posts over Windows 7 Upgrade Advisor

SelecteerDownloaden uit de Cloud als u de installatie online wilt voortzetten anders kiest uLokaal opnieuw installeren. Wanneer de opdracht is uitgevoerd, start u uw pc opnieuw op om eventuele wijzigingen door te voeren. Als het een klein probleem was, zou het opgelost moeten zijn door de SFC en zou Taakbeheer weer moeten werken.

Controleer wel of er ruimte is voor een extra geheugenreepje. Apache dll Het browsen op internet wordt flink vertraagd door reclames op webpagina’s. Met een ‘adblocker’ laden de internetpagina’s op je pc 2,5 keer zo snel. Naast voordelen kent de advertentiestopper ook nadelen, waardoor bepaalde websites niet meer goed laden. Lees meer in onzeveelgestelde vragen over adblockers. Je krijgt nu een overzicht te zien alle gegevens die bewaard worden en hoeveel vrije schijfruimte ze opleveren als je het verwijderd. Bestanden die in de prullenbak staan terugzetten kan door te dubbelklikken op de prullenbak, en bestanden die je terug wilt zetten te selecteren.

Show Areas Covered
× How can I help you?